Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Δελτίο Τύπου


Δελτίο Τύπου της Εργατικής Συμμαχίας στα Δυτικά
Η Εργατική Συμμαχία στα Δυτικά πραγματοποίησε με επιτυχία την εκδήλωση-συζήτηση για την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, στην εργατική συνοικία Ρίμινι στο Ίλιον. Οι δεκάδες συμμετέχοντες, συναγωνιστές και φίλοι που παραβρέθηκαν, είχαν την δυνατότητα να ακούσουν τις συνεισφορές των εργαζόμενων αγωνιστών από πολλούς διαφορετικούς χώρους: των εκπαιδευτικών και των υγειονομικών, των βιβλιοϋπάλληλων, των εργατών δήμου, των εργαζόμενων στις νέες τεχνολογίες, των εργατών στο αεροδρόμιο και των δημοσιογράφων, αναδεικνύοντας όχι μόνο τα προβλήματα αλλά και την συνολική κατάσταση η οποία διαμορφώνεται για την εργατική τάξη.



Ο στόχος της εκδήλωσης ήταν η συνειδητοποίηση της ενότητας που υπάρχει, ανάμεσα στα διαφορετικά στρώματα των εργαζομένων και κυρίως ανάμεσα στους εργαζόμενους και άνεργους εργάτες. Μια ενότητα η οποία δεν μπορεί να εκδηλωθεί παρά μέσα από την ενιαία δράση, το συντονισμό και την κινητοποίηση της εργατικής τάξης, απέναντι στο καπιταλιστικό σύστημα και τους εκπροσώπους του. Από αυτήν την άποψη, πρωτοβουλίες κοινής δράσης όπως αυτή της Εργατικής Συμμαχίας στα Δυτικά, στα δύο πλέον χρόνια της πάλης της, είναι αναγκαίο να αναπτυχθούν μέσα σε όλους τους αγώνες των εργαζόμενων που γίνονται σε αυτήν την πολύ κρίσιμη περίοδο που ζούμε.


Η Εργατική Συμμαχία στα Δυτικά ευχαριστεί όλους όσοι συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και τους καλεί να παλέψουμε μαζί για την προοπτική της εργατικής τάξης στην περιοχή του Ιλίου και σε όλη την Δυτική Αθήνα.
21 Ιουνίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου